Friday, November 11, 2011

Perfumes Berjenama Pada Harga Berpatutan

SALAM SAUDARA DAN SAUDARI.. (^^,)

Kali ini, kami ada menjual PERFUME berjenama terkenal dengan harga yang sangat berbaloi. Siap FREE POSTAGE lagi!! Walaupun perfume yang kami jual ini adalah yang imitation bergred AAA punya, tapi, anda kene jugak tahu, kenapa ianya berbaloi untuk dibeli. :)

1. Walaupun perfume kami adalah imitation, namun, harumannya sama dengan haruman yang asli

2. Bukanlah long lasting fragrance macam yang ori, tapi perfume kami mampu bertahan sekurang-kurangnya 4 jam. Kalau anda jenis yang bekerja di dalam aircond, haruman mampu bertahan lebih lama. Perfume yang kami jual semua jenis calit, no spray spray. Anda calit sikit, anda dah wangi...=)

3. Perfume kami ni jenis miniature, sesuai untuk mereka-mereka yang suka bawak perfumes jalan-jalan. Muat dalam tas tangan anda yang comel itu.

4. Bagi orang yang suka bertukar-tukar wangian, tak salah anda mencuba perfumes kami, anda boleh mendapat pelbagai wangian jenama terkemuka dengan harga yang amat berpatutan.

5. Anda dapat menjimatkan wang sambil berbau wangi ala-ala perfume CK, Anna Sui mahupun DKNY.

6. Tak ori tapi ok punya...=)


Jom kita tengok-tengok perfumes di Nur Hijab Shop:




Calvin Klein One Summer
eau de toilette
15ml = RM20 (include postage)






Calvin Klein One Summer
eau de toilette
15ml = RM20 (include postage)
SOLD






Calvin Klein Be
eau de toilette
15ml = RM20 (include postage)







Anna Sui Dolly Girl Bonjour L' Amour!
eau de toillette
4ml = RM16 (include postage)







Anna Sui Dolly Girl On The Beach
eau de toillette
4ml = RM16 (include postage)







Anna Sui Dolly Girl Ohh La Love
eau de toillette
4ml = RM16 (include postage)









Carolina Herrera 212 Sexy
eau de parfum
5ml = RM18 (include postage)
SOLD. tq






Carolina Herrera 212
eau de toilette
5ml = RM18 (include postage)







DKNY Red Delicious
eau de parfum
7ml = RM18 (include postage)







DKNY Red Delicious Men
eau de parfum
7ml = RM18 (include postage)
SOLD. tq







DKNY Delicious Men
eau de parfum
7ml = RM18 (include postage)
SOLD.tq






DKNY Be Delicious Fresh Blossom
eau de parfum
7ml = RM18 (include postage)







DKNY Delicious Night
eau de parfum
7ml = RM18 (include postage)

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)